NIEUWE UITDAGING

Waarom KokGespot
De vraag naar een goede kok is ontzettend groot. Horeca Nederland komt tekort aan koks, dit betekent dat jij als kok via KokGespot binnen een korte tijd al aan een nieuwe uitdaging begint!

Bemiddelingsbureau dus géén uitzendbureau
KokGespot is geen uitzendbureau, dus geen nul uren contract en geen onzekerheid. Wij zijn een bemiddelingsbureau die ervoor zorgt dat jij in goede handen terecht komt waar je met vastigheid, zekerheid en vooral met plezier komt te werken!
Wij bieden je werkgevers aan die geen nul uren contracten uitdelen, maar enkel een contract van 38 uur voor in vaste dienst. Fulltime aan de slag dus!

Tijd uit handen nemen
Omdat wij een groot netwerk hebben zullen wij de zoektocht starten om de juiste werkplek voor jou te vinden. Uit ons groot klantenbestand zullen er meerdere werkgevers interesse hebben in jouw profiel, wij zullen dan een kennismakingsgesprek inplannen tussen jou en de werkgever(s).
KokGespot plant dus de sollicitatiegesprekken in wanneer het jou uitkomt.

Groot klantenbestand & genoeg uitdagingen
KokGespot heeft een groot klantenbestand bestaande uit circa 50 klanten in Amsterdam en met trots mogen wij zeggen dat wij maandelijks met minimaal 4 klanten doorgroeien! Wij hebben er daarom alle vertrouwen in om een nieuwe uitdaging voor je te kunnen vinden.
Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging als kok en zou je binnen de kortste keren willen beginnen? Kom gezellig bij ons langs om kennis te maken!

Om contact met ons op te nemen kun je bellen naar +31 (0)6 289 34 555 of mail je CV en/of je vraag naar lucas@kokgespot.nl

Fun facts

Kandidaten geplaatst.

Openstaande Vacatures.

Klanten.
TOEWIJDING

SPECIALISATIE

TRANSPARANT
ZEKERHEID
↓