Vishandel Andaluce zoekt per direct – Chef de partie (mediterraanse keuken)

 Vishandel Andaluce zoekt per direct – Chef de partie (mediterraanse keuken)

  Fulltime Contract

Bedrijf:
In een klein pand aan de drukke 1e Middellandstraat in Rotterdam zit Andaluce. Beneden lijkt het een doodnormale vishandel, maar in het restaurant boven stap je in een moderne variant van het ‘duizend-en-één-nacht-sprookje’. De ene kant is strak en modern, met subtiele hints naar het Midden-Oosten. Aan de andere kant waan je je in Marokko en is het plafond versierd met prachtige details, van filigrain lampen tot mozaïekpatronen.
‘Alles is met de hand gelegd’,
‘Alles hier wordt met liefde bereid’, Wij leggen onze ziel en zaligheid erin.’

Wat wij vragen van jou?
– minimaal 1,5 jaar ervaring met een Josper Grill
– minimaal 1,5 jaar ervaring met visproducten
– minimaal 1 jaar ervaring in de mediterraanse keuken
– Leiding kunnen geven aan een keukenteam van 4 man
– Werken volgens HACCP
– Kennis van Visproducten

Aanbod
– Doorgroeimogelijkheden
– Leiderschap
– Fulltime in vaste dienst (38 uur)
– Flexibel rooster
– Werktijden in overleg
– Een goede werksfeer binnen een leuk en gezellig team

Interesse?
Neem dan contact met  Vishandel Andaluce  via:
Contactpersoon: Zoebida
Telefoonnummer: 0629593717
E-mail:  info@andaluce.nl

↓