Restaurant Moer zoekt per direct – Chef de partie

Restaurant Moer zoekt per direct – Chef de partie

  Fulltime Contract

Restaurant Moer:
Bij Restaurant Moer houden we van echte groenten. Hoog vezelgehalte, laag in vet, geweldige smaak. Wij hebben het hier niet over die producten die er allemaal hetzelfde uitzien, zelfde kleur, zelfde grootte, zelfde smaak. Nee, nee, wij houden van producten die verschillend zijn, net zoals wij! Als (Demi) Chef de Partie in onze keuken houd je dan ook van biologische, lokale ingrediënten. Geen frequent flyer appels. Geen air mile wortels. Groenten die met liefde geteeld worden door een man die Hans heet en rechtstreeks gekocht worden door ons. Wij zijn er trots op met leveranciers te werken zoals Tuinen van West en Wild van Wild, want zo zetten we elke dag heerlijke, duurzame en seizoensgebonden gerechten op tafel voor onze gasten.

Wat wij vragen van jou:
• In jouw DNA zit echte gastvrijheid
• Je vindt het leuk om in een open keuken te werken
• Onze producten zijn biologisch, het is dus fijn als je affiniteit hebt met biologische en duurzame trends
• Geen gebrek aan kennis (Google biedt de helft van de antwoorden:))
• Flexibel (niet noodzakelijkerwijs in een acrobatische manier)

Functie eisen:
• Je hebt ervaring in de keuken en bent toe aan een nieuwe uitdaging waarbij je je verder kan ontwikkelen
• Je hebt kennis van HACCP
• Je kunt goed zelfstandig werken maar bent ook een teamplayer
• Je bent fulltime beschikbaar, flexibel inzetbaar en bereid in de weekenden te werken
• Je woont in Nederland, liefst in Amsterdam
• Je spreekt Nederlands en Engels

Taken en verantwoordelijkheden:
Gasten kunnen ieder moment binnenlopen voor een ontbijtje, zakenlunch, gangen-diner met al hun vrienden of gewoon voor een gezellige borrel. Jij vindt het dan ook alleen maar leuk dat elke dag anders is: van een simpele lunch tot een gangen-diner bereiden voor een grote groep, you’ve got it! Dat betekent ook dat je stressbestendig bent, want die drukte is juist wat deze baan zo leuk maakt, toch? Op tijd klaar zijn voor de service, dus M.E.P. klaar hebben en een schone en georganiseerde keuken zijn taken die op je dagelijkse to-do lijstje staan.

Met liefde en passie zorg je dat alle voor/hoofd/nagerechten van even hoge kwaliteit zijn, en er allemaal even prachtig uitzien. Je doet dit samen met je team en haalt plezier uit deze samenwerking. Je vindt het dan ook altijd leuk om kennis op te doen van de Nederlandse keuken, en op de hoogte te zijn van de laatste trends en ontwikkelingen. Bij Restaurant Moer ben je hiervoor aan het juiste adres, jouw ideeën en input zijn meer dan welkom!

Aanbod:
What’s in it for you?

• De functie Demi Chef de Partie wordt ingedeeld volgens de Referentiefuncties Horeca in schaal lV.
• Na afronding van je proefperiode een nachtje slapen in één van onze hotels. Samen met de liefde van je leven! Of je moeder, dat mag natuurlijk ook
• Lid worden bij sportscholen David Lloyd of Shape All-in, tegen een sterk gereduceerd tarief
• Friends & family korting op de kamerprijzen
• Personeelskorting Conscious shop en in onze heerlijke restaurants, Restaurant Moer & Bar Kantoor
• Daarnaast hebben we ook gezellige personeelsfeesten, kerstfeesten, Conscious Borrel (a.k.a. de Correl). Sounds good right?

Interesse?

Neem contact met Restaurant Moer via:
Contactpersoon: Nienke Havermans
Enthousiast geworden voor deze nieuwe uitdaging? Waar wacht je nog op? Solliciteer direct!
We ontvangen graag jouw CV en motivatie via careers@conscioushotels.com.
Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met het People & Development Team.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 06-11006677 tussen 09.00 – 17.00 uur op werkdagen.
Vereist: Motivatiebrief en Curriculum vitae (cv)
E-mail:  careers@conscioushotels.com
Telefoonnummer:  06-11006677
Website: http://www.conscioushotels.com/

↓