Restaurant luchthaven Lelystad “ Flantuas” zoekt per direct- Zelfstandig werkend kok

Restaurant luchthaven Lelystad “ Flantuas” zoekt per direct- Zelfstandig werkend kok

  Fulltime Contract

Restaurant luchthaven Lelystad “ Flantuas”:
DE ‘S’ VAN FLANTUAS
Flantuas is het restaurant van Gerhard en Wilma Flantua. De ‘s’ staat voor smaak, service of streek. Want die ingrediënten haalt Flantuas elke dag weer in alle gerechten naar boven. Flantuas verrast u graag met de smaakvolle rijkdom uit de eigen regio.
Centraal staat het eten: eenvoudig lekker, lekker eenvoudig. De gerechten, van Supertostie tot het Soerfleisj, zijn te herleiden naar eigen regio, naar en puur Flevolands product.
SERVICE MET EEN VERHAAL IN EEN DYNAMISCHE OMGEVING
Restaurant luchthaven Lelystad “ Flantuas” koopt 70 % van zijn
vers producten in binnen een straal van 45 Km rondom de luchthaven.

Wat wij vragen van jou:
Op korte termijn zijn wij op zoek naar een ervaren maar vooral enthousiaste aankomend of zelfstandig werkend koks V/M. ervaring gewenst, liefst in bezit van sociale hygiëne diploma en /of bhv certificaat.

Interesse?
Heb je aandacht voor gasten en een hart voor Flevolandse producten voor stuur dan je C.V. per mail aan g@flantuas.nl ter attentie van
Gerhard Flantua.
Werkweek van 38 uur (ook in het weekend) volgens richtlijn Koninklijke Horeca Nederland , eigen vervoer is gewenst (openbaar vervoer, buslijn 7 stopt bij terminal)

Neem contact met Restaurant luchthaven Lelystad “ Flantuas” via:
Contactpersoon: Gerhard Flantua.
Vereist: Motivatiebrief en Curriculum vitae (cv)
E-mail: g@flantuas.nl 
Website: https://flantuas.nl/

↓