Restaurant INSTOCK zoekt per direct – Chef kok

Restaurant INSTOCK zoekt per direct – Chef kok

  Fulltime Contract

Bedrijf:
Wereldwijd wordt een derde van al het geproduceerde voedsel verspild. Restaurant Instock wil voedselverspilling op de kaart zetten. Het doel? Zo veel mogelijk kilo’s eten redden (nu al meer dan 450.000 kilo)!

Om de gasten te laten ervaren wat voor heerlijke gerechten er nog gemaakt kunnen worden van onverkochte producten, zoeken we een chef-kok voor ons restaurant in Utrecht. In de keuken heerst een professionele structuur, zonder militaire sfeer. Volledige toewijding en passie, maar geen 60-urige werkweek. Creatief en experimenteel, maar geen amateurswerk. Circulair en duurzaam, zonder zweverigheid. Spreekt dit jou aan? Lees dan verder!

Wij zoeken een creatieve chef-kok met goede management- en organisatievaardigheden. Je werkt in het team van Lucas Jeffries (executive chef van de drie Instock restaurants) en stuurt het Utrechtse keukenteam aan. Jij zorgt voor een geweldige executie van het lunch en dinermenu, met veel ruimte voor eigen inbreng.

De stijl van onze keuken? Dan kom je al snel bij de moderne keuken uit, maar eigenlijk dekt dat de lading niet. In onze keukens krijgen alledaagse (geredde) ingrediënten de hoofdrol. Bijzondere (conserverings)technieken en mooie smaakcombinaties met invloeden vanuit de hele wereld doen de rest. Dat is waar jij komt kijken!

Voedselverspilling op de kaart zetten? Precies! Bij ons werken betekent ook jouw steentje bijdragen aan een duurzamere voedselketen.
Je werkt in een vooruitstrevende organisatie waar je impact kunt maken.

Wat wij vragen van jou:
Wij komen graag in contact met jou als je
– De leider van het creatieve keukenteam van Instock Utrecht wil worden, en met dit team zoveel mogelijk kilo’s gered eten wil        transformeren naar heerlijke gerechten.
– Je kan vinden in onze kernwaarden: ondernemend, omdenken, bewust en
– Beschikt over een creatief vermogen om een wisselend menu neer te zetten
– Passie hebt voor het vak en wilt helpen om het voedselsysteem te verbeteren;
– Stressbestendig bent en communicatief vaardig in Nederlands en Engels.
– Een afgeronde koksopleiding hebt van niveau 4 of vergelijkbaar;
– Ervaring hebt in het leidinggeven van een keukenteam.
– Het is een pré dat je beschikt over een leermeestersopleiding.

Taken en verantwoordelijkheden:
Deze punten maken deel uit van jouw takenpakket:
– (Voor)bereiding en kwaliteitscontrole van de gerechten;
– Samenstellen van een wisselend menu;
– Begeleiden en aansturen van het keukenteam (+/- 10 personen);
– Voorraad beheer;
– Een ‘tandem’ vormen met de restaurantmanager;
– Zorgen dat de werkzaamheden volgens HACCP richtlijnen worden uitgevoerd;
– Verantwoordelijkheid voor financiële budgetten en rapportage aan het bestuur van Instock.

Interesse?
Neem dan contact met Restaurant INSTOCK  via:
Contactpersoon: Loes Huisman
Telefoonnummer: 06-48612823
E-mail: Loes@instock.nl
Website: https://www.instock.nl/

↓