Bistro de Zoete Inval zoekt per direct – Zelfstandig werkend kok

Bistro de Zoete Inval zoekt per direct – Zelfstandig werkend kok

  Fulltime Contract

Bistro de Zoete Inval:
De Zoete Inval heeft in een mooi pand uit 1835 haar zaak al weer 10 jaar staan. Zo’n 70 couverts heeft het restaurant.
We serveren kleine gerechten in een concept waarbij gasten de kans hebben een hele avond lekker te kunnen dineren, de “proeverij”.
Er wordt binnen een select team vers en divers gekookt.

Wat wij vragen van jou:
Wij zoeken een zelfstandig werkend kok die voorbereidende werkzaamheden kan uitvoeren in de MEP en zijn partie kan draaien.
Iemand die goed inzicht heeft in dag en week taken.
Iemand die mee wil denken in ideeën over kwaliteit. Het proces kan ondersteunen maar ook kan sturen (na inwerken).

Taken en verantwoordelijkheden:
• Verzorgen van de mice en place
• Toezien op eigen HACCP en die van je collega’s
• Inbreng gerechten voor 5 × per jaar wisselende kaart
• Stabiele kwaliteit leveren
• Bestelling slager en grossiers doorvoeren
• Het kunnen draaien van de diverse partie’s

Aanbod:
• 4 daagse werkweek
• Onderdeel van een gedreven team wat samenwerken en humor een onmisbare combinatie vindt
• Uren bespreekbaar
• Maandelijks meermalen optie tot weekend vrije dagen
• Overzichtelijke keuken
• Klein team dus inbreng word gewaardeerd
• Salaris afhankelijk vanleeftijd en ervaring maar boven cao
• 7 dagen per week geopend
• Groeimogelijkheden
• Opleidingsmogelijkheden
• Deelname in de fooi

Interesse?

Neem contact met Bistro de Zoete Inval via:
Contactpersoon: Martin Rienstra en/of Django Staal
E-mail: info@bistrodezoeteinval.nl
Telefoonnummer:  038-421 8200
Website: https://www.bistrodezoeteinval.nl/

↓