Werken in een top wintersportgebied? Hou je ervan om onze gasten te verwennen?

Werken in een top wintersportgebied?
Hou je ervan om onze gasten te verwennen?

  Fulltime Contract

Ben je alleen, met iemand anders die je goed kent, ben je Belgisch of vijftigplusser en wil je deze winter écht iets gaan doen wat je je hele leven bij zult blijven en echt niet zult vergeten? Tenminste dat zegt 99% van al onze seizoensmedewerk(st)ers die sinds het ontstaan van Skichalets.nl in 1993 tegen ons zeggen.

Je runt alleen of met iemand anders die je kent een skichalet waar je op een hartelijke manier jouw Nederlandse wintersportende gasten ontvangt en ze een fantastisch verblijf bezorgt. Iedere dag zorg je voor een heerlijk ontbijt, je ruimt op, doe wat huishoudelijk werk en als je gasten thuiskomen van het skiën heb je iets lekkers voor ze gemaakt.

Voor het diner ’s avonds zijn er twee mogelijkheden, of de gasten hebben een skichalet geboekt waar je als gastvrouw/heer ook voor ze kookt of ze hebben een skichalet geboekt waar ze buiten de deur in een restaurant eten.

Kortom, vind je het leuk om te kokkerelen, of ben je een hobbykok of een professionele kok dan is zo’n skichalet waar gekookt moet worden iets voor jou en als je niet zo’n keukenprins of -prinses bent, dan kan je een skichalet runnen waar de gasten in een restaurant eten.

Oh ja… en als je de boel goed organiseert heb je voldoende tijd om te skiën of te boarden.

Je kunt ons altijd vrijblijvend bellen voor meer informatie op 0182 634 523 of je mailt naar chaletstaf@skichalets.nl en we sturen je het informatieblad per e-mail toe.

↓