Wens Chalets zoekt per direct – Zelfstandig werkend kok

Wens Chalets zoekt per direct – Zelfstandig werkend kok

  Fulltime Contract

Wens Chalets:
In een catered chalet van Wens Chalets genieten de gasten van alle voordelen van de ideale wintersportvakantie. De gezelligheid van een eigen chalet en het comfort van een complete verzorging door eigen chaletstaf.

In al onze catered chalets zijn naast het ontbijt en diner ook alle drankjes bij de prijs inbegrepen. De Nr. 1 in Catered Chalets Wens Chalets biedt al meer dan 40 jaar hoge kwaliteit en persoonlijke service. Met meer dan 30 catered chalets zijn wij bovendien de grootste catered chalet specialist van Nederland!

Wat wij vragen van jou:
Wij zoeken enthousiaste koks voor in Oostenrijk! Ga deze winter in de periode van 15 december 2018 tot 15 april 2019 aan de slag als kok of als stel in een chalet? Ga jij de uitdaging aan om een winter naar de sneeuw te gaan? In al onze chalets woont Nederlandse of Belgische chaletstaf die onze gasten verzorgt.

Voor het seizoen 2018-2019 zijn wij op zoek naar enthousiaste creatieve koks, stelletjes en individuen die in een team aan de slag willen gaan en een chalet willen beheren!

Taken en verantwoordelijkheden:
Je zorgt voor de ontvangst van de gasten waarbij je hen tevens voorziet van informatie over het skigebied, de skiverhuur, etc. Je bereidt creatieve en lekkere maaltijden in de ochtend en avond, je houdt het chalet en de parkeerplaats(en) schoon en je zorgt voor de inkoop en administratie. Afhankelijk van de grootte van het chalet doe je dit samen met één of meerdere collega´s. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het hele reilen en zeilen in je eigen chalet.

Aanbod:

Werken in een prachtige omgeving; sneeuw, zon en de bergen; dat doen niet veel mensen je na! We bieden je een echte uitdaging waar je veel (levens)ervaring mee opdoet!

Functie eisen?
• Gastvrij en dienstverlenend;
• Heb je ervaring met koken;
• Flexibel -Sociaal, open en prettig in de omgang;
• Professioneel en evenwichtig;
• Zelfstandig en verantwoordelijk;
• Representatief en communicatief;
• Enthousiast en hard werkend;
• En minimaal 22 jaar oud …

… dan ben jij voor ons de persoon om in één van onze chalets te werken! Wij zijn niet op zoek naar mensen die de gasten willen ‘entertainen´. Het gaat erom dat jij de gasten ondersteunt en hieraan plezier beleeft!

Interesse?
Neem contact met Wens Chalets via:
Contactpersoon: Krista Laanbroek
E-mail: krista.laanbroek@wens.nl
Telefoonnummer: +31 355436677
Website: https://www.wenschalets.nl/

↓