Van Ruud zoekt per direct – Zelfstandig werkend kok

Van Ruud zoekt per direct – Zelfstandig werkend kok

  Fulltime Contract

Van Ruud:
“Van Ruud” is een laagdrempelige eet- en drinkgelegenheid in Nieuwland, die voor elke kleine of grote gast iets te bieden heeft. Voor gasten die zin hebben in een snel, voedzaam en betaalbaar hapje eten, is het “De bistro … Van Ruud”. Gasten die lekker met vrienden, familie of collega’s willen borrelen, gaan naar “De kroeg … Van Ruud”. En bijpraten met buurtgenoten, gewoon een bakkie doen, je krantje lezen of een spelletje spelen, doe je in “De huiskamer … Van Ruud”.

De “menukaart … Van Ruud” draait om smaakvolle en vooral betaalbare gerechten, met classics als saté, hamburger, spareribs en ossenhaas als middelpunt. Wekelijks worden voor een tientje eenvoudige daghappen geserveerd. En natuurlijk zijn er altijd lekkere (seizoens)gerechten die buiten de kaart om geserveerd worden.

Naast heerlijk eten & drinken organiseert Ruud heel regelmatig bijzondere evenementen. Zo zijn er de befaamde proeverijen die gemiddeld een keer per maand op de zondagmiddag georganiseerd worden. Komen er regelmatig leuke artiesten optreden. En wordt twee keer per jaar een serie (inmiddels legendarische) pubquizzen georganiseerd.

Persoonlijke kwaliteiten & Functie-eisen:
Wij zoeken een zelfstandig werkende kok, waarbij inzet en drive belangrijker zijn dan kennis en ervaring. Je bent flexibel en niet vies van hard werken in een klein, hecht team. Hoewel onze menukaart relatief klein en eenvoudig is, biedt ons mooie restaurant meer dan voldoende uitdagingen, ook voor langere tijd. Elke week bedenken we nieuwe daghappen en gerechten buiten de kaart en er zijn regelmatig bijzondere proeverijen en evenementen.

Schoolverlaters en/of koks met nog weinig ervaring, vragen we uitdrukkelijk om óók te reageren. Deze functie is voor hen misschien wel een prachtige opstap van hun loopbaan.

Taken en verantwoordelijkheden:
• Diner en mise en place daar voor
• Opstellen inkooplijsten en samen met de eigenaar inkopen
• Bijhouden van verbruikslijsten
• Hygiëne in de keuken en HACCP
• Ondersteunen van de eigenaar bij bedenken van nieuwe gerechten, proeverijen, evenementen, daghappen

Aanbod:
Wij bieden:
• Een afwisselende, uitdagende job in een klein hecht team;
• Een 38-urige werkweek (woensdag t/m zondag);
• Werktijden doorgaans 14.00 – 22.00 uur;
• Bruto salaris conform functiegroep VI – VIII van de CAO Horeca.

Interesse?

Neem contact met Van Ruud via:
Contactpersoon:  Ruud Blikman
E-mail: info@van-ruud.nl
Telefoonnummer: 06 – 2111 7402
Website: https://van-ruud.nl/

↓