Tapasbar De Markt zoekt per direct – Zelfstandig werkend kok

Tapasbar De Markt zoekt per direct – Zelfstandig werkend kok  

  Fulltime Contract

Bedrijf:
Heb jij Passie, Potentie en een doel? Ben je flexibel en wil je graag werken in een jong en groeiend bedrijf midden in het centrum van een bruisend Breda? Tapasbar De Markt is een tapasrestaurant met een succesvol concept van onbeperkt tapas. Gasten komen graag terug bij ons.

Wat wij vragen van jou:
In deze functie ben jij eindverantwoordelijk over de algemene (voor)bereiding in de keuken.
Je kunt hierbij denken aan het plannen en organiseren van de dagelijkse werkzaamheden en bereiden van gerechten volgens recept. Het ontvangen en controleren van de bestelde producten. Jij zorgt voor een goede kwaliteit en presentatie van de gerechten. Het bestellen van producten bij de leveranciers. Natuurlijk leef jij de HACCP regels na. Daarnaast geef je op de vloer leiding aan 1, 2 a 3 collega’s.
De Markt is op zoek naar iemand met werkervaring in de keuken.. Dit hoeft niet in een vergelijkbare functie te zijn. De mogelijkheid biedt ook om je op te leiden tot zelfstandig kok. Wij zoeken een collega die mee kan denken in de bedrijfsvoering.
De Markt staat erg open voor jou inbreng. Je hebt een passie voor de horeca, bent flexibel en beschikbaar in de weekenden. Het gaat hierbij om een fulltime functie van 32 tot 38 uur. Dit in overleg uiteraard. Daarnaast is er de mogelijkheid om je team aan te sturen, mee te denken met de menukaart en uiteindelijk eindverantwoordelijke te zijn in de keuken (chef kok).

De Markt is een jong en populair bedrijf midden in het centrum van Breda met een prachtig terras. De keuken is elke dag geopend van 11.00 tot 23.00 uur. We serveren lunch overdag en tapas in de avond. Een gedeelte van de tapas is spaans gerelateerd.

Aanbod:
Doorgroeimogelijkheden naar Chef kok
Doorgroei mogelijkheden in functie en salaris
Salaris ruim de Horeca CAO loon
Eventuele parkeerkosten en KM vergoeding
Een normale 38 urige werkweek met 2 dagen vrij per week
Meer-uren worden ten alle tijden uitbetaald
Je hoeft niet alleen in de avonden te werken. We hebben overdag en avond shifts
Minimaal 1 dag in het weekend vrij

Interesse?
Neem dan contact met Tapasbar De Markt via:
E-mail: mail@demarktbreda.nl
Website: http://www.demarktbreda.nl/

↓