Stichting Human Concern zoekt per direct – Zelfstandig werkend kok

Stichting Human Concern zoekt per direct – Zelfstandig werkend kok

  Fulltime Contract

Stichting Human Concern:
Stichting Human Concern is een gespecialiseerd GGZ-centrum voor eetstoornissen. Dag in dag uit zorgen wij voor de beste behandeling van alle eetstoornissen en werken wij aan onze missie: iedereen de kans geven op een volledig en duurzaam herstel van een eetstoornis. Wij zijn altijd op zoek naar bevlogen en enthousiaste collega’s die deze missie helpen te volbrengen. Waarom is Human Concern iets voor jou? Wij zijn één van de meest unieke behandelcentra voor eetstoornissen in Nederland:

Unieke organisatie:
We bieden een multidisciplinaire behandeling voor ruim 800 cliënten per jaar. Dat doen we zowel in een ambulante individuele setting, als in groepsbehandelingen. Samen met ruim 150 medewerkers, op vijf locaties door heel Nederland en één in Portugal (waar we een unieke en succesvolle kort-klinische boost-behandeling bieden) zorgen we ervoor dat cliënten duurzaam herstellen van hun eetstoornis. Tijdens alle behandelingen hebben wij altijd oog voor de ondersteuning aan naast betrokkenen.

Uniek team:
Onze platte organisatie heeft een transparante cultuur en wordt gedragen en gedreven door enthousiaste en creatieve medewerkers die open, betrokken en nauw met elkaar samenwerken. Alle behandeldisciplines, de staf, het management en cliënten werken toe naar één doel: eetstoornissen verbannen uit deze wereld.

Unieke aanpak:
Wat ons uniek maakt is dat wij als enige in Europa werken met Ervaringsprofessionals®. Daarmee combineren wij de inzet van eigen vakkennis – op basis van een reguliere GGZ-opleiding – met eigen ervaringskennis (hersteld van een eetstoornis). Cliënten ervaren zo het beste uit twee werelden.

Wie zoeken wij?
Voor onze kliniek in de Algarve in Portugal, waar de kort-klinische boost behandeling Be-LeeF! plaatsvindt, zijn wij op zoek naar een betrouwbare Assistent Kok. Op deze locatie, waar onze cliënten gedurende een maand in groepsverband aan hun herstel werken, ben je samen met de Chef Kok verantwoordelijk voor het bereiden van de lunch, het diner en de tussendoortjes voor de cliënten en medewerkers. In totaal zijn dit ongeveer twintig personen. Als Assistent Kok ben je daarnaast verantwoordelijk voor de hygiëne in de keuken (inclusief de kasten, koelkasten, servies) de voedselbereiding, het bevoorraden van de keuken en waar nodig de omliggende huisjes van medewerkers en de bijgebouwen. Dagelijks help je de Chef Kok met de boodschappen, binnen de richtlijnen en het budget. Tevens neem je deel aan voedseleducatie en de opnames van kookfilms.

De keuken is open en gesitueerd in de kamer waar onze cliënten eten. De interactie met onze cliënten is daardoor ook zeer belangrijk. Daarom zoeken wij een Assistent Kok met goede communicatieve vaardigheden die graag met onze cliënten in gesprek gaat. Jaarlijks komen gemiddeld zeven groepen cliënten naar Portugal. Indien er geen groepen aanwezig zijn, worden op deze locatie ook trainingen en bijeenkomsten georganiseerd. Samen met de Chef Kok verzorg je voor deze gasten ook het eten.

Voor het uitoefenen van deze functie is het belangrijk dat je woonachtig bent in Portugal (Algarve) of dat je je daar gaat vestigen.

Nieuwe medewerkers dienen een verklaring omtrent gedrag (VOG) aan te vragen en aan Human Concern te verstrekken.

Interesse?
Neem contact met Stichting Human Concern via:
Contactpersoon: L.Roeloffzen
Stuur je cv en motivatie naar hieronder vermeld e-mail adres.
E-mail: l.roeloffzen@humanconcern.nl
Telefoonnummer: 020-610 6224
Website: https://www.humanconcern.nl/

↓