Slagroom Eten & Drinken in Tilburg zoekt – Sous chef

Slagroom Eten & Drinken in Tilburg zoekt – Sous chef

Fulltime Contract

Bedrijfsinformatie:
Op het mooiste plein van Tilburg is het nooit saai. Van ’s ochtends vroeg starten met een ontbijtje op het zonovergoten terras tot diep in nacht borrelen aan de bar. Slagroom zit hier middenin en wordt mogelijk gemaakt door een hecht team van ongeveer 30 jonge medewerkers, die dag en nacht klaarstaan voor onze gasten.

Wij staat voor net dat toefje extra. Net wat meer kwaliteit, net wat vlotter en waar het ambacht van koken nog centraal staat! Wereldberoemd in Tilburg vanwege de grote en diverse voorraad speciaalbier, onze befaamde tosti’s, malse spareribs en natuurlijk de Brewmaster Dinners, waar de bier-spijscombinatie centraal staat. Dat doen wij, zoals gezegd, met een hecht team van ongeveer 30 jonge mensen. En dat team heeft jou nodig!

Gevraagde profiel omschrijving:
Wij zijn op zoek naar iemand die de keuken naar een nieuwe culinaire hoogte kan brengen. Die samen met de chef-kok wil knallen met het hechte keukenteam wat Slagroom eten & drinken rijk is.

Taken en verantwoordelijkheden:
Iemand die…
– van doorwerken houdt,
– Meedenkt en meebeslist over de menukaart,
– meedenkt over concepten binnen Slagroom,
– Gerechten kan bereiden volgens recept en kan verzinnen,
– Ervaring heeft in de horeca,
– bestellingen van gasten doorgeeft en gereed maakt,
– bestellingen voor leveranciers plaatst en de voorraad beheert,
– Weet wat de HACCP-normen zijn en andere hierop controleert,
– de personeelsplanning beheert,
– leiding kan geven en op de voorgrond durft te treden, en
– de kwaliteit van gerechten bewaakt.

Aanbod:
Als je bij ons komt werken, dan…
– Marktconforme salariëring,
– kom je terecht in een gemotiveerd, jong team,
– is er ruimte voor eigen inbreng,
– zijn er kansen voor persoonlijke groei en zelfontwikkeling,
– krijg je personeelskorting op eten en drinken, en
– krijg je korting bij Arbies Beach House, Rix, Brandpunt en Bolle.

Contact gegevens:
Neem contact met Slagroom Eten & Drinken via:
Contactpersoon: Jelmer Jumelet / Kjell Vissers
Telefoon: 013-5820070
Mail CV en motivatie naar: keuken@slagroomtilburg.nl
Website: http://www.slagroomtilburg.nl/

↓