Restaurant ‘t Trefpunt zoekt per direct – Sous Chef

Restaurant ‘t Trefpunt zoekt per direct – Sous Chef

  Fulltime Contract

Restaurant ‘t Trefpunt:
Het gebouw, waarin het restaurant is gevestigd, dateert uit 1908.
In eerste instantie deed het dienst als postkantoortje. In 1931 maakten de poststukken plaats voor de ijskiosk van Cor Jonker. Het assortiment was in die tijd nog erg beperkt, maar voor 1 cent kon je er al terecht en voor een duppie kreeg je een ware berg roomijs.
In 1955 werd ’t Trefpunt omgetoverd tot cafetaria, en in 1984 werd het een echt restaurant. In het begin was het een pannenkoekenhuis annex pizzeria, maar in de loop der jaren is de menukaart steeds verder uitgebreid. Ook het pand zelf is een aantal keren grondig verbouwd. Buiten een aantal inpandige verbouwingen, is er in 1995 een serre aan de voorgevel geplaatst waardoor het restaurant een stuk groter werd. De laatste verbouwing heeft in 1999 plaatsgevonden. Toen is er een stuk aan de keuken gebouwd, de hele keuken is vernieuwd, de trap en de bar zijn verplaatst en vernieuwd. Vrijwel elke spijker is in de loop der jaren wel vervangen, terwijl het gebouw zijn charme behouden heeft.

Taken en verantwoordelijkheden:
Alle voorkomende taken in de keuken. Samen met de chef nieuwe kaarten maken. Bestellen en bij afwezigheid chef de verantwoordelijkheid over de keuken.

Aanbod:
Wij bieden een vast contract voor 38 uur.

Interesse?
Neem contact met Restaurant ‘t Trefpuntvia:
Contactpersoon: Saskia van Beusekom
E-mail: restauranttrefpunt@hetnet.nl
Telefoonnummer:  06 53210523
Website: http://www.trefpunt-schoorl.nl/

↓