Restaurant & Hotel ‘De Fortuna’ in Edam zoekt – Zelfstandig werkend kok

Restaurant & Hotel ‘De Fortuna’ in Edam zoekt – Zelfstandig werkend kok

  Fulltime Contract

Restaurant & Hotel ‘De Fortuna’:
Restaurant “De Fortuna” is een populair à la carte restaurant met een gevarieerd aanbod van verrassende en steeds weer tot de verbeelding sprekende vlees-, vis-, gevogelte- en wildspecialiteiten. Alle gerechten worden op traditionele wijze bereid uit de beste ingrediënten die de verschillende jaargetijden bieden.
Het restaurant is gevestigd in het mooie, historische centrum van Edam en is gelegen aan het water. Het restaurant telt 80 tot 85 zitplaatsen en heeft een daarbij een tuinterras met 80 tot 100 zitplaatsen. Het keukenteam bestaat uit 6 personen: een chef-kok, een souschef, 2 zelfstandig werkend koks en een leerling.
De bediening bestaat uit 4 vaste medewerkers en enkele parttimers.

Gevraagde profiel omschrijving:
Wij vragen een (bijna) zelfstandig werkend kok. Liefst met (enige) ervaring in de betere bedrijven voor 4 of 5 dagen per week.

Taken en verantwoordelijkheden:
Onze keuken is een vrij platte organisatie. Van de nieuwe collega verlangen we een eigen inbreng. Het beleid wordt in hoge mate gezamenlijk met de overige keukencollega’s bepaald. Iedere 7 tot 8 weken presenteren we een geheel nieuwe menukaart. Iedere twee weken hebben we een nieuw 5-gangenmenu buiten de kaart om.

Wij bieden:
In overleg met de nieuwe collega bieden we een goed salaris en een reiskostenvergoeding. Het restaurant is 7 dagen per week geopend. We werken met een rooster, waarin met ieders behoefte zoveel mogelijk rekening wordt gehouden.

Contact gegevens:
Neem contact met Restaurant & Hotel ‘De Fortuna’ via:
Contactpersonen: Klaas Dekker – Michel Boon – Connor Mirani
Telefoon: 029-9371671 of 06-53316858
Mail CV en motivatie naar: fortuna@fortuna-edam.nl
Websites: https://fortuna-edam.nl/

↓