Restaurant Chardonnay in Leusden zoekt – Sous chef

Restaurant Chardonnay in Leusden zoekt – Sous chef

  Fulltime Contract

Restaurant Chardonnay:
Restaurant Chardonnay is een sfeervol en veelzijdig Fusion restaurant (Frans georiënteerde keuken met Oosterse invloeden) gevestigd in Leusden. Gastvrijheid, gezellig tafelen, smaakvolle gerechten met verse ingrediënten en sfeer staan centraal. Ons doel is om een beleving te creëren waarbij iedereen zich thuis voelt samen met familie, partner, vrienden, collega’s en met uw zakelijke relaties. Onze veelzijdigheid en gastvrijheid onderscheiden ons van anderen.

Gevraagde profiel omschrijving:

Wij zoeken een gedreven en creatieve collega voor in de keuken, waarbij passie voor het vak een vereiste is. Als sous-chef ben jij mede verantwoordelijk voor het dagelijks leiding geven in de keuken. Je ondersteund de chef kok, en neemt zijn taken waar bij diens afwezigheid. Tevens maak je deel uit van het MT, waarmee je in nauw overleg de toekomstige koers uitzet. Je hebt al enige ervaring met een leidinggevende functie op dit niveau. Tevens ben je in het bezit van rijbewijs en eigen vervoer. In het bezit van sociale hygiëne en leermeester is een pre.

Taken en verantwoordelijkheden:
• Plaats vervangen chef kok bij diens afwezigheid
• Mede ontwikkeling en uitvoering van de menukaart
• Dagelijkse leiding werkvloer
• Bestellingen doen en controle hierop
• Kwaliteitsnormen onder controle houden

Wij bieden:

Wij bieden een full-time functie van 38/40 uur, met salaris nader overeen te komen. Verder zijn er uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden

Contact gegevens:
Neem contact met Restaurant Chardonnay via:
Contactpersoon: Bjorn Zwaan
Telefoon: 033-3037335
E-mail:  info@restaurantchardonnay.nl
Website: https://restaurantchardonnay.nl/

↓