Restaurant Bar Kantoor in Amsterdam zoekt – Chef de partie

Restaurant Bar Kantoor in Amsterdam zoekt – Chef de partie

  Fulltime Contract

Restaurant Bar Kantoor:
Chef de Partie
Creativiteit, verantwoordelijkheid, gast interactie, een open en professionele keuken, gasten blij maken met je team. Het gevoel van een eigen restaurant én onderdeel zijn van een informeel, duurzaam en ambitieuze keten met vier hotels, twee restaurants en twee koffiebars…sounds good? Read on!

Bar Kantoor – 103 couverts binnen, private dining & een groot zonnig terras (150 couverts!)
Bar Kantoor is het gezelligste 100% biologische restaurant van Amsterdam! Ons topteam staat van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat voor onze gasten klaar. Of ze nu komen voor ontbijt, koffie, lunch, een borrel of diner; het wordt allemaal met liefde bereid in onze 100% elektrische keuken en bar. Duurzaam ondernemen is ons namelijk met de paplepel ingegoten. We werken daarom ook alleen maar met seizoensgebonden producten en lokale leveranciers. Anyways! Onze gasten zijn de hele dag door welkom en kunnen lekker plaatsnemen aan een tafeltje in ons sfeervolle, monumentaal pand of op ons grote, zonnige terras.

Café Moer – Couverts: 120, waarvan 40 buiten
Bij Café Moer houden we van makkelijk, goed en gezellig. Op elk moment van de dag.
Plof op onze bank met een kop koffie of hang aan onze bar met een speciaalbiertje. Voel je thuis en doe vooral waar je zin in hebt. Onze chef zorgt voor een bord vol lekkers met regelmatig een wisselende vlees, vis of vega(n) optie. Bij ons geen standaard menukaart dus. Dat lekkers bereiden we trouwens met lokale, 100% biologische en seizoensgebonden ingrediënten. We zijn zeven dagen per week open, van vroeg tot laat. Oh, en we organiseren ook regelmatig een toffe borrel.

Smaakt naar meer? 😉 https://barkantoor.nl/ / https://cafemoer.nl/
https://www.conscioushotels.com/

Gevraagde profiel omschrijving:
Persoonlijke kwaliteiten en functie eisen
• Deze zie je niet aankomen: je hebt passie voor koken en het blij maken van gasten
• Je draait al een tijd mee, in ieder geval 2-3 jaar als Demi Chef de Partie
• Je kan in je werk niet zonder creativiteit en ruimte om te ondernemen
• Affiniteit met biologische en duurzame trends is een must
• Je bent fulltime beschikbaar en hebt de flexibele inzetbaarheid die hoort bij een Chef de Partie
• Je spreekt in ieder geval Nederlands en Engels

Taken en verantwoordelijkheden:
Wat ga je doen
• Gasten happy maken. Ze komen terug voor meer en dat komt door het lekkere eten en de goede service
• Je werkt mee aan de wekelijks wisselende 3 gangen menu’s en stelt recepturen samen
• Je bent verantwoordelijk voor je eigen partie en plaatst bestellingen
• Je hebt ervaring met leidinggeven en geeft aansturing aan onze Demi Chef de Partie/leerling
• Je minimaliseert verspilling en waste; die hebben geen plek in het concept
• Samenwerken met je team zodat ze, net als jij, alles uit hun baan en groei kunnen halen

Wij bieden:
Je krijgt
• Een goed salaris. De functie van Chef de Partie wordt ingedeeld volgens de Referentiefuncties Horeca in schaal 6
• Een open en informeel bedrijf met legendarische (ja echt!) personeelsfeesten, kerst feesten, borrels
• Friends & family korting op de kamers en personeelskorting in de shops en onze restaurants Café Moer & Bar Kantoor
• Conscious door de ogen van onze gasten ontdekken: een nacht slapen na je proeftijd samen met de liefde van je leven! Of je moeder, dat mag natuurlijk ook;)

Contact gegevens:
Neem contact met Restaurant Bar Kantoor via:
Contactpersonen: People & Development Team
Telefoon: 0611006677
Mail CV en motivatie naar: careers@conscioushotels.com
Websites: https://barkantoor.nl/

↓