Pullman Eindhoven Cocagne zoekt per direct – Zelfstandig werkend ontbijtkok

 Pullman Eindhoven Cocagne zoekt per direct – Zelfstandig werkend ontbijtkok

  Fulltime Contract

Pullman Eindhoven Cocagne:
Pullman Eindhoven Cocagne, een upscale hotel in hartje Eindhoven, heeft een super gaaf restaurant en een fantastische bar. Ten behoeve van het ontbijt en de banquetingkeuken zijn wij op zoek naar een representatieve zelfstandig werkend kok die bekend is met het concept van een open keuken en daarbij graag contact met gasten heeft.

If you make our guests “Feel Welcome” we make you “Feel Valued”.

Wat wij vragen van jou:
Je zult name werkzaam zijn tijdens het ontbijt en de lunch waarbij jouw creativiteit, positiviteit, passie en gedreven werkwijze er voor zorgen dat onze buffetten aansluiten bij het niveau van ons a la carte restaurant Vestdijk 47.

Een kleine greep uit het takenpakket: Je verzorgt ons zeer uitgebreide ontbijt- en lunchbuffet en voorziet onze gasten aan het buffet en in ons zalencomplex (ook in de avonduren indien nodig) van allerhande gerechten. Daarbij zul je vooraf de mise en place maken, zorg je er voor dat de productbereiding gebeurt volgens de geldige standaarden, vul je de buffetten aan en ga je op een juiste manier om met onze goederen en registreer je deze. Tevens ben je in staat om de versheid van producten te beoordelen en houd je de werkplek te allen tijde schoon. Je zult veel in contact staan met gasten en ook voor de schermen voel jij je als een vis in het water.

Taken en verantwoordelijkheden:
•Je bent een ochtendmens, want voor 6.00 uur ben jij al in de weer om het ontbijt voor onze gasten voor te bereiden.
•Je verwelkomt onze gasten met een grote glimlach achter het buffet en daarbij zet je net dat stapje extra.
• Je durft buiten de lijntjes te kleuren om onze gasten te wow’en.
•Je hebt het diploma Zelfstandig Werkend Kok niv. 3 in de pocket
•Je bent flexibel, collegiaal je passie voor het vak spat er vanaf.

Aanbod:
Pullman Eindhoven Cocagne maakt onderdeel uit van de internationale hotelketen Accorhotels en dat brengt vele voordelen met zich mee, want Feel Welcome – Feel Valued is niet voor niets de missie van Accor. Naast de arbeidsvoorwaarden die de meeste bedrijven bieden (een reiskostenregeling, fietsplan, collectiviteitskorting op verzekeringen etc) hebben wij meer voor jou in petto. Wat dacht je van onder andere korting in hotels over de hele wereld en een bonusregeling waarbij je maximaal 7,5% van je jaarsalaris aan bonus kunt verdienen? Klinkt goed toch? Wil jij doorgroeien binnen het hotel of de hotelketen? Dat kan! De Académie Accor biedt een divers pakket aan trainingen aan waardoor jij je kunt blijven ontwikkelen!

Interesse?
Wil jij er voor zorgen dat onze gasten de dag met een lekker ontbijt starten? Dan zijn wij op zoek naar jou en zien we jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet.
Neem contact met Pullman Eindhoven Cocagne via:
Contactpersoon: Linda Heijnen
Vereist: Motivatiebrief en Curriculum vitae (cv)
E-mail: Linda.Heijnen@accor.com
Telefoonnummer: 040-2326132
Website: https://www.pullman-eindhoven-cocagne.com/
Website: http://www.vestdijk47.nl/nl/
Facebook: “Pullman Eindhoven Cocagne” en “Bar en Restaurant Vestdijk 47”
Twitter: @PullmanEind en @Vestdijk47
Instagram: pullmaneindhoven en restaurantvestdijk47

↓