Horeca Project Arnhem zoekt per direct – Keuken talent

Project Arnhem zoekt per direct – Keuken talent

  Fulltime Contract

Horeca Project Arnhem:
Wij zijn een team van jonge ondernemers in de horeca en hebben een passie voor casual dining concepten. Binnenkort (begin volgend jaar) gaan we van start met een nieuw concept in hartje Arnhem. Denk hierbij aan lekker lang tafelen, wijnen, wisselende kaart, gerechten die met zorg in elkaar zijn gezet en bourgondisch eten.

Persoonlijke kwaliteiten & Functie-eisen:
Het standaard lijstje met “je bent service gericht, pro actief, stressbestendig, flexibel, etc.” spreekt voor ons voor zich en willen we voor nu even links laten liggen. We willen graag alleen de mensen oproepen die ook echt affiniteit hebben met de horeca. Mensen die het ECHT LEUK vinden om gasten een fijne avond te bezorgen, mensen die de juiste balans kunnen vinden in een mega drukke, maar gezellige avond. Want wij geloven dat wanneer je plezier hebt in je job, de rest vanzelf kom.

● Voorbereidend werk
● Team aansturing (chef)
● Kennis van HACCP regels en normen
● Inventarisatie/bestellingen doorvoeren
● Afsluiting keuken
● Ruimte voor het creëeren van nieuwe gerechten

Aanbod
Je gaat werken in een inspirerende en leerzame werkomgeving. Al onze personeelsleden krijgen een vaste kortingspercentage op het eten wanneer ze komen dineren met familie/vrienden, zijn er doorgroeimogelijkheden en ook niet geheel onbelangrijk; bieden we een passend marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring.

Openstaande vacatures keuken:
– Chef (38u)
– Sous chef (38u)
– Hulpkok (15-30u)

Interesse?

Heb jij interesse om bij ons aan de slag te gaan of ken jij iemand. Stuur dan jouw/zijn/haar gegevens (CV + motivatie) naar horecaprojectarnhem@gmail.com. Wil je liever eerst een babbeltje maken? Dan kan je altijd bellen naar 0652470835.

↓