Proeflokaal Reijngoud in Rotterdam zoekt – Zelfstandig werkend kok

Proeflokaal Reijngoud in Rotterdam zoekt – Zelfstandig werkend kok

  Fulltime Contract

Proeflokaal Reijngoud:
Een no-nonsense Rotterdams biercafé met een gigantisch terras op de hoek van de Schiedamse Vest en de Witte de With. Reijngoud serveert meer dan 20 bieren van de tap en ruim 200 van de fles, dus voor een goed glas bier ben je bij ons aan het juiste adres. Heerlijk om te combineren met een kippetje van het spit, langzaam gegaarde spareribs, een patatje pulled pork of een onvervalste Rotterdamse kipsalon. We maken onze eigen sappige burgers en hotdogs, patat, en zelfs ons eigen zuurdesembrood. Onze focus is streetfood en smoked foods, maar je kan ook bij ons brunchen; pancakes, wentelteefjes, en meer!

Gevraagde profiel omschrijving:
Je kunt snel en efficient werken. Je kunt goed zelfstandig werken. Je bent flexibel in je werktijden, beschikbaarheid in de avonden en het weekend is een must! Ervaring in de horeca is een pre, maar het belangrijkste is dat je gedreven en stressbestendig bent. We hebben een leuk divers en jong team. Licentie/certificaat: HACCP-certificaat (Gewenst). Sociale Hygiëne (Gewenst).

Taken en verantwoordelijkheden:
Toewijzen van werkzaamheden aan keukenpersoneel.
Toezien op de kwaliteit en voortgang van werkzaamheden in de keuken. Instrueren, adviseren en zo nodig corrigeren van collega’s.
Zelf meedraaien in het bereidingsproces.
Opstellen van planningen voor onder meer de hoeveelheid te bereiden producten en de benodigde grondstoffen.
Toezien op een correcte en efficiënte communicatie tussen keuken en bediening

Aanbod:
Een salaris volgens Horeca CAO naar functie, kennis en ervaring. Je wordt wekelijks uitbetaald. Mogelijkheden je door te ontwikkelen. Werken in een gevarieerd & enthousiast team. Aanvullende betalingen: fooi en vakantiegeld. Contractduur 7 maanden en Oproepbasis. Flexibel werkrooster.

Contact gegevens:
Neem contact met Proeflokaal Reijngoud via:
Contactpersoon: Jem Erasmus
Telefoon: 06-24609781
E-mail:  info@proeflokaalreijngoud.nl
Websites: http://www.proeflokaalreijngoud.nl/

↓