Kok – Hotel Sandton Eindhoven Centre

Kok – Hotel Sandton Eindhoven Centre

  Fulltime Contract

 

Kok – Sandton Eindhoven Centre
Ben jij zelfstandig, flexibel en neem je graag initiatief? Vind je het leuk om gasten te ontvangen en ze op een entertainende wijze te vertellen over de hapjes en gerechten die je hebt bereid? En ben je daarnaast creatief, denk je out of the box en lijkt het je leuk om zelfstandig de keuken te runnen?

Sandton Eindhoven Centre
Eén van onze unieke hotels is Sandton Eindhoven Centre. Dit onlangs gerenoveerde hotel is gelegen in het centrum van Eindhoven en beschikt over 75 kamers, 6 volledig uitgeruste vergaderzalen, een rustgevende lounge en bar en heeft eigen parkeer gelegenheid. Door de unieke ligging en de comfortabele sfeer is dit hotel een perfecte locatie voor zowel de zakelijke- als leisure gast.

Jouw rol
In de functie van kok run jij zelfstandig de keuken van het hotel. Voor onze gasten die komen vergaderen bereid jij een lekkere lunch. Dankzij jouw creativiteit weet je ingrediënten die over zijn na de lunch te verwerken in het diner. Je serveert de gasten die zijn ingecheckt hapjes naar eigen inzicht en maakt ze enthousiast om ’s avonds in het restaurant te komen dineren. In de open keuken bereid je met passie de gerechten en deins niet terug voor een praatje met de gasten. Vanzelfsprekend zorg je ervoor dat de keuken netjes blijft. Verder ben je flexibel en 24 uur per week beschikbaar, verdeeld over 4-5 dagen per week. Het is voor jou geen probleem om ochtend-, avond- en weekenddiensten te draaien.

Wie ben jij?
Ben jij zelfstandig, flexibel en neem je graag initiatief? Vind je het leuk om gasten te ontvangen en ze op een entertainende wijze te vertellen over de hapjes en gerechten die je hebt bereid? En ben je daarnaast creatief, denk je out of the box en lijkt het je leuk om zelfstandig de keuken te runnen?

Check jouw profiel;

  • Een afgeronde horeca- of koksopleiding
  • Flexibel beschikbaar voor 24 uur per week verdeeld over 4-5 dagen en inzetbaar voor ochtend-, avond- en weekenddiensten
  • Je vindt het leuk om veel contact te hebben met de gasten
  • Representatief, vriendelijk en gastgericht
  • Tot slot ben je zelfstandig, pro actief en neem je graag initiatief


Wat bieden wij?

Wij bieden een aantrekkelijk salaris wat natuurlijk afhankelijk is van kennis en ervaring. Ook bieden wij een goede kortingsregeling bij alle hotels binnen de IHMG portefeuille en bieden wij collectiviteitskorting op verschillende verzekeringen bij Centraal Beheer Achmea. Aanvullende voorwaarden conform de Koninklijke Horeca Nederland. Mede door onze ambities zijn er als vanzelfsprekend diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

IHMG
International Hotel Management Group (IHMG) is de vanuit Nederland opererende moedermaatschappij van de merken Sandton Hotels en Pillows Hotels. Sandton Hotels bestaat sinds 2004 en heeft sindsdien met haar bijzondere designs en hoge service niveaus diverse (kwaliteit)onderscheidingen in de wacht gesleept. Met de vernieuwde Pillows Hotels brand lanceren wij onze luxueuze boutique hotel collectie. Tevens hebben wij de ambitie meerdere nieuwe Pillows hotels te realiseren in de grotere Europese steden.

Interesse?
Solliciteer via de link en wij zullen je zo spoedig mogelijk feedback geven en hopen natuurlijk dat we samen met jou onze ambities kunnen realiseren. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Elise Bulte: +31 613 75 27 49.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!
Solliciteer via de link: https://jobs.ihmg.eu/nl/vacatures/129257-kok—sandton-eindhoven-centre/solliciteren

Contactpersoon: Elise Bulte
E-mail: recruitment@ihmg.eu
Telefoonnummer: +31 613 75 27 49

↓