Hotel Restaurant Brass in Utrecht zoekt – Sous chef

Hotel Restaurant Brass in Utrecht zoekt – Sous chef

Fulltime Contract

Hotel Restaurant Brass:
Brass is al sinds 10 jaar een fine dining restaurant, en een jaar geleden is daar een boutique hotel met 10 kamers erboven gerealiseerd. Wij zijn een kleine organisatie die als motto heeft; gastvrijheid.
Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 17.00 tot 00.00 (diner) en serveren een verrassingsmenu variërend tussen de 3 en 6 gangen. Hierin werken wij met dagverse producten uit het seizoen, die gecombineerd kunnen worden met een wijnarrangement.
Ons restaurant biedt plaats aan ongeveer 40 gasten en we hebben een mooi intiem terras aan de achterzijde, en een terras aan de voorzijde die uitkijkt op het janskerkhof.

Gevraagde profiel omschrijving:
Wij zoeken een Sous-chef die in ons kleine team past.
Gezelligheid, gedrevenheid, passie en intrinsieke motivatie zijn principes waar je jezelf in herkent.

Taken en verantwoordelijkheden:
Wij zoeken iemand die in samenwerking met de chef (Robert-Jan), de culinaire invulling hiervan
kan verzorgen.
Je bent de steun en toeverlaat van Robert-Jan, en kan de keuken zelfstandig draaien.
Je helpt actief mee met het verzinnen en ontwikkelen van menu’s en bent innovatief, je vindt het
leuk om nieuwe recepten te proberen.
Daarnaast ben je mede-verantwoordelijk voor de kwaliteit en hygiëne.

Wij bieden:
Wij bieden een salaris naar ervaring en aantal uren (boven CAO)
Over zowel het aantal uren ( full-time/part-time) als de vergoeding, valt te praten.
Bovenal bieden wij een fijne werksfeer en afwisselende roosters die in overleg worden gemaakt.
Verder bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals royale fooi, reiskostenvergoeding, pensioenopbouw en mogelijkheden tot volgen van cursussen.

Neem contact met Restaurant Bar Kantoor via:
Contactpersoon: Robert-Jan Bubberman
Telefoon: 0624964461
Mail CV en motivatie naar: info@brass-utrecht.nl
Websites: https://www.brass-utrecht.nl/

↓