Eetcafé Spijker zoekt per direct – Zelfstandig werkend kok/Sous-chef-kok

Eetcafé Spijker zoekt per direct – Zelfstandig werkend kok/Sous-chef-kok

  Fulltime Contract

Eetcafé Spijker:
Zorg jij er samen het keukenteam voor dat onze gasten met een tevreden volle buik naar huis gaan? Droom jij over een baan als chefkok en wil je daar naar doorgroeien binnen ons bedrijf of binnen Van Boxtel Horeca? Dan zijn wij op zoek naar JOU en nodigen we je uit om te komen solliciteren bij Eetcafé Spijker!

Wat vertel je thuis over je werk?
Je vertelt dat je meer bent dan ‘slechts’ iemand die het eten bereidt. Je maakt met veel zorg de gerechten klaar zodat die prachtig gepresenteerd de keuken uit gaan. Tijdens het koken zing jij gezellig mee met de Hollandse hits die uit de keukenradio schallen en hou jij de gezelligheid er in met jouw collega’s.

Wat ga je echt doen?
Je komt te werken in Eetcafé Spijker. Uniek in Eetcafé Spijker is het 3 gangenmenu voor slechts 16 euro.
Je draagt de verantwoordelijkheid voor kwaliteit bij het diner.
Je werkt nauw samen met de medewerkers in de keuken en bent medeverantwoordelijk voor het resultaat van de keuken. Jij denkt creatief mee met het samenstellen van de nieuwe kaart en weet ons op deze manier steeds weer te verrassen met de nieuwste gerechten voor deze lage prijs!

Wat wij vragen van jou:
• Werkt resultaatgericht
• Kan prioriteiten stellen
• Bent fulltime beschikbaar
• Hebt hygiëne hoog in het vaandel staan
• Bent organisatorisch sterk
• Hebt een gedreven, energieke en enthousiaste werkhouding die je inzet om jouw collega’s te enthousiasmeren en jouw gasten te vermaken.
Je bent helemaal een topper als je ook een diploma als leermeester hebt, in Brabant woont of daarheen wil verhuizen en al leidinggevende ervaring hebt.

Aanbod:
• Geven jou een goed salaris
• Laten jou werken in één van de prachtigste panden van Eindhoven in een keuken voorzien van alle gemakken met een uniek horecaconcept
• Geven jou veel verantwoordelijkheid en laten je graag meedenken om ons concept te professionaliseren
• Leiden je op met trainingen en laten je graag doorgroeien indien mogelijk
• Nemen je op in een fantastisch team met gezellige, hardwerkende collega’s

Interesse?
Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan als zelfstandig werkend kok van Eetcafé Spijker? Als jouw hart hiervan sneller gaat kloppen én je voldoet aan alle functie-eisen dan nodigen we je uit om te solliciteren. We lezen graag waarom we jou uit moeten nodigen voor een gesprek en zien in jouw CV graag terug welke ervaring je hebt.
Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact met ons op.
Soort dienstverband: We zoeken een fulltime kok, maar ben jij parttime beschikbaar dan nodigen we je zeker uit te solliciteren!

Neem dan contact met Eetcafé Spijker via:
Contactpersoon: Nicole Wenting
Vereist: Motivatiebrief en Curriculum vitae (cv)
E-mail: info@eetcafespijker.nl
Website: https://eetcafespijker.nl/

↓