Eetcafé Opa in Rotterdam zoekt – Chefkok

Eetcafé Opa in Rotterdam zoekt – Chefkok

Fulltime Contract

Bedrijfsinformatie:
Eetcafé Opa is sinds 1993 het stralende middelpunt van de Witte de Withstraat. We serveren al meer dan 20 jaar de lekkerste eetcafé gerechten aan een heel divers publiek. Al onze gerechten zijn huisgemaakt en we werken met de beste ingrediënten.We zijn superblij met ons jonge, leergierige team van betrokken, harde werkers met een passie voor koken.

Gevraagde profiel omschrijving:
We zijn op zoek naar een serieuze, meewerkend, chefkok die stevig in zijn schoenen staat en houdt van een werkomgeving waar het hollen of stilstaan is.Wij hebben het hart op de tong, zeggen waar het op staat, maar hebben ook een hoog “knuffelgehalte”.Jij beschikt over een passie voor koken, ruime ervaring in eetcafé keukens, een uitgebreide productkennis en creativiteit. Verder ben je een strenge, maar rechtvaardige manager en heb je altijd je administratie op orde.Wij bieden een dynamische, stabiele, werkomgeving, een flexibel rooster, vrijheid voor eigen inbreng en een marktconform salaris.

Taken en verantwoordelijkheden:
Inkoop, kostprijs berekenen, voorraadbeheer, aansturen keuken medewerkers, 1x per week overleg met het management en de eigenaren, menukaarten ontwikkelen, specials buiten de kaart om verzinnen, verantwoordelijk voor de hygiene in de keuken, roosters voor de keuken maken

Aanbod:
Wij bieden een stabiele, warme, werkomgeving waarin ruimte is voor ontwikkeling. Je kunt bij ons je creativiteit kwijt en we zullen je altijd helpen om de beste versie van jezelf te worden. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris, flexibele werkuren, wordt je aangemeld bij het pensioenfonds en krijg je bij een fulltime kontrakt 25 vakantiedagen. Overuren worden uitbetaald en als je moet reizen om bij je werk te komen, vergoeden wij de reiskosten.

Contact gegevens:
Neem contact met Eetcafe Opa via:
Contactpersoon: Iris Wulffraat
Telefoon: 06-23945492
Mail CV en motivatie naar:  iris@eetcafeopa.nl
Websites: https://www.eetcafeopa.nl/

↓