Delfts Brouwhuis in Delft– Zelfstandig werkend kok

Delfts Brouwhuis in Delft– Zelfstandig werkend kok

Fulltime Contract

Delfts Brouwhuis:
Delfts Brouwhuis zoekt een kok!
Join our team! Kom jij werken bij dé stadsbrouwerij van Delft? Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok die ons team wil versterken: een energieke, creatieve en professionele collega! Voel jij je aangesproken? Dan horen we graag van je! Mail, app of bel Sander: info@delftsbrouwhuis.nl | 06 22446931
In 2019 kwam onze droom uit: een brouwhuis openen in hartje Delft met een brouwerij, eethuis én biertuin. En nu na twee jaar kunnen we gerust zeggen dat het hier bruist, en het brouwhuis op de kaart staat in Delft. Een drukbezochte plek door Delftenaren, studenten, toeristen en bierliefhebbers. Naast 20 mooie bieren van tap (deels uit eigen brouwerij), is Delfts Brouwhuis een plek waar goed gegeten kan worden tijdens lunch, borrel en diner. Wij werken veel met wisselende gerechten naast de kaart en zoeken iemand die het leuk vindt om hier creatief over mee te denken.

Verder zijn we vooral ook benieuwd naar jou en jouw ideeën over werk! Naast gezelligheid en een positieve werksfeer, vinden wij balans in werk en leven belangrijk. Wij streven daarom naar een vierdaagse werkweek, elke week een weekenddag vrij en één keer per maand een heel weekend vrij.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Sander!

Gevraagde profiel omschrijving:
Wij zoeken enthousiaste koks die zelfstandig kunnen functioneren binnen een energiek keukenteam. Je bent flexibel en vindt het leuk om mee te werken in ons nieuwe horecaconcept.

De stijl van koken binnen het concept van het Delfts Brouwhuis typeren wij als West-Europees. Gerechten en bereidingen uit landen als Nederland, België, Engeland en Duitsland met een ambachtelijke, stoere uitstraling.

Taken en verantwoordelijkheden:
• Ontvangen, controleren en opslaan van bestelde voedingsmiddelen en andere artikelen
• Bewaken van houdbaarheid en hygiëne
• Plannen van de dagelijkse werkzaamheden en bestellen
• Inbreng van nieuwe gerechten aanleveren voor de menukaart
• Ontwikkelen en aanpassen van recepten en maken van calculaties

Wij bieden:
Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok die met ons zijn nieuwe uitdaging wil aangaan. Voor ons is die uitdaging ook om het net even anders te doen. Zo streven wij naar een vierdaagse werkweek, elke week een weekenddag vrij en één keer per maand een heel weekend vrij. Dit alles in een positieve werkomgeving met enthousiaste collega’s, gezelligheid en biertjes na werktijd, de mogelijkheid tot gezamenlijk sporten en goed en gezond eten.
Verder bieden wij een marktconform salaris.

Contact gegevens:
Neem contact met Delfts Brouwhuis via:
Contactpersoon: Sander Arkenbout
Telefoon: +31622446931
Mail CV en motivatie naar: info@delftsbrouwhuis.nl
Websites: http://www.delftsbrouwhuis.nl/

↓