Dekker Zoetermeer zoekt – Zelfstandig werkend kok

Dekker Zoetermeer zoekt – Zelfstandig werkend kok

  Fulltime Contract

Dekker Zoetermeer:
Lodge at the Lake, Sweet Lake Italy, Lucky’s & Sportsbar zijn onderdeel van Dekker Zoetermeer. Vanuit een trendy hotspot (denk Ibiza, maar dan gewoon in Zoetermeer!) serveren wij naast vegan en healthy dishes ook amazing burgers & pizza’s, zowel binnen als buiten op ons zonovergoten terras én stadstrand.
Bij ons kan je niet alleen eten maar ook tennissen en t.z.t. weer bowlen, poolen squashen en proberen te ontsnappen uit een van onze vier escape rooms.
Kwaliteit zowel qua service als food staat bij ons hoog in het vaandel!

Gevraagde profiel omschrijving:
Jij maakt het verschil! Met jouw passie voor koken en oog voor detail weet je onze gasten keer op keer te verrassen. Van poké bowl tot burger, van 2 tot 500 couverts; jij gaat samen met jouw collega’s tot het uiterste om de smaak, presentatie en kwaliteit iedere dag weer te garanderen.
Jij bent een teamplayer, houdt overzicht tijdens de piekmomenten en gaat altijd voor het beste resultaat. Een gezonde dosis humor, gastgerichtheid en efficiënte manier van werken maken jou tot de ideale collega.

Taken en verantwoordelijkheden:
Voorbereiden van eten en volgens de HACCP regels werken. Alle recepten zijn reeds uitgewerkt in een draaiboek voor de keuken, dus deze hoeven alleen gevolgd te worden.

Aanbod:
• Een fulltime contract 38 u/w
• Flexibele werktijden
• Een marktconform salaris
• Een gezellig team binnen een casual bedrijf
• Interessante kortingen op het gebruik van de Dekker faciliteiten

Contact gegevens:
Neem contact met Dekker Zoetermeer via:
Heb je interesse? Stuur je CV en motivatie naar vacatures@dekkerzoetermeer.nl t.a.v. HR en wie weet word jij onze nieuwe collega!
Vragen? Stel ze gerust per mail: vacatures@dekkerzoetermeer.nl of telefonisch: 071-3323941.
Websites: https://dekkerzoetermeer.nl/

↓