De Dining in Vlieland zoekt – Zelfstandig werkend kok

De Dining in Vlieland zoekt – Zelfstandig werkend kok

  Fulltime Contract

De Dining:
Havenpaviljoen De Dining is een A-locatie aan de jachthaven van Vlieland. Vanuit het restaurant en het grote terras heb je een adembenemend uitzicht over ons Werelderfgoed de Waddenzee. We zijn een modern bedrijf met een goede prijs/kwaliteit verhouding en werken daarom graag met goede en verse producten tegen een betaalbare prijs, want kwaliteit en smaak is erg belangrijk!
In het gehele bedrijf werken we gestructureerd en gastgericht. Ieder seizoen gaan wij de uitdaging aan (vaste) gasten te verrassen met nieuwe dingen. Het voor -en naseizoen is wat rustiger met pieken in de weekenden en vakanties, maar het hoogseizoen is traditiegetrouw erg druk.

Gevraagde profiel omschrijving:

Werk je graag met verse producten, maak je graag originele gerechten, leer je zelf graag bij of leer je anderen graag iets, hou je van veelzijdigheid en hou je van wat drukte in de zaak? Dan ben je bij De Dining aan het goede adres.
Onze ideale kandidaat heeft gedegen ervaring, kan op smaak koken en weet wat er binnen een drukke keuken gevraagd wordt van een zelfstandig werkende kok. Hij is creatief, proactief, harde werker, probleemoplossend, positief, gastgericht en sportief. Kandidaat werkt vanzelfsprekend hygiënisch en is een teamspeler. Moet inzetbaar zijn aan warme en koude kant. Bekend met o.a. Horeko, Alto Shaam, VVC (Vario Cooking Centre), L1nda en Banqueting kan een voordeel zijn.

Wij bieden:

een fijne werkplek in een goed en gezellig team op een prachtig eiland in een unieke omgeving aan de jachthaven van Vlieland. Bij de Dining werken we met een goed fooi verdelingssysteem en besteden we aandacht aan de personeelsmaaltijd. Wij bieden een marktconform salaris (minimaal Horeca CAO). Wij beschikken over huisvesting. Voor ons logisch is de uitbetaling overuren/vakantie-uren op einde seizoen. Een 5-daagse werkweek. Een zaak die qua apparatuur up to date is en misschien wel meer dan dat. Naast dit alles doe je ook nog werk -en levenservaring op.

Contact gegevens:
Neem contact met Dedining via:
Contactpersoon:  Jaap Hamstra
Telefoonnummer: 06-24649934
E-mail: info@dedining.nl
Website: http://www.dedining.nl/

↓