Café Verhip zoekt per direct – Zelfstandig werkend kok

Café Verhip zoekt per direct – Zelfstandig werkend kok

  Fulltime Contract

Café Verhip:
Verhip bestaat al 12 jaar en is een klein, druk en gezellig eetcafé in het Lloydkwartier in Rotterdam, net buiten het centrum. Eetcafé in de ware zin van het woord, bij ons komt men om te drinken en te eten, te dansen en te feesten. We zijn de ontmoetingsplek en huiskamer van de wijk voor bewoners, scholieren en bedrijven. We zijn 6 dagen in de week open voor lunch, borrel en diner. We hebben een vaste lunchkaart en een dagelijks wisselende avondkaart zodat men iedere avond weer iets anders kan eten. Onze gasten waarderen onze uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en dat we werken met dagverse producten. We staan bekend om onze gastvrijheid en gezelligheid. Binnen hebben we plaats voor ongeveer 50 gasten en buiten een zonnig terras voor ongeveer 100 gasten. Bij Verhip werken 10 personen, fulltime en parttime.

Wat wij vragen van jou:
We zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok voor 80-100 uur per maand. Je vindt het leuk om in een klein,vast team te werken en hebt oog voor kwaliteit. Aangezien we geen vaste avondkaart voeren, heb je elke avond de vrije hand in het bedenken van de avondkaart. We hebben 4 vaste items en 4 á 5 suggesties. Je hebt aantoonbare (eetcafé)ervaring en werkt volgens “restaurant”kwaliteit. Je werkt schoon en netjes en bent zuinig op de apparatuur waar je mee werkt. Je kan samen met je collega van de koude kant knallen op drukke momenten zonder in de stress te schieten. Af en toe aan de koude kant staan vind je geen probleem.

Taken en verantwoordelijkheden:
Je taken bestaan uit het bedenken en bereiden van de gerechten voor het diner en in de middag uiteraard de warme kant van de lunch draaien. Je doet zelf de bestellingen voor de groenteboer, de slager en de groothandel. Je bent verantwoordelijk voor al het eten dat uit de keuken komt en en je kan goed onder tijdsdruk werken. Je kan orders uitdelen maar ook ontvangen. Dit geld ook voor de grappen en grollen op de werkvloer…

Aanbod:

We bieden een aantrekkelijke job met verantwoordelijkheden. Jij kan volledig zelfstandig werken en je komt te werken in een mooie, schone keuken voorzien van alle gemakken. We hebben aantrekkelijke werktijden, de keuken is maandag t/m vrijdag open van 11.30 tot 21.00 uur met tussen 16 en 17 een uur pauze. Zaterdag draaien we alleen diner en ‘s zondags zijn we gesloten. Tevens zijn we op feestdagen ook gesloten en tussen kerst en oud en nieuw vieren we met z’n allen vakantie. Samen met 3 collega’s maak je het team weer compleet. Het salaris ligt boven de CAO-norm.

Interesse?
Neem contact met Café Verhip via:
Contactpersoon: Danny Nederstigt
Vereist: Motivatiebrief en Curriculum vitae (cv)
E-mail: Info@verhiprotterdam.nl
Telefoonnummer: 010-4766869
Website: http://verhiprotterdam.nl/

↓