Café Loft in Den Haag zoekt – Zelfstandig werkend kok & souschef

Café Loft in Den Haag zoekt – Zelfstandig werkend kok & souschef

Fulltime Contract

Bedrijfsinformatie:
Café Loft bevindt zich in L.O.F.T. in de Jeruzalemkerk in de Vruchtenbuurt van Den Haag. Onze prioriteit is om gasten kennis te laten maken met gezond en kleurrijk eten, bereid met producten uit het seizoen. Sinds kort bestaat onze kaart volledig uit vegetarische en vegan gerechten. Hiernaast hebben wij ook een uitgebreide drankenkaart met biologische frisdranken en verse, huisgemaakte smoothies. Wij delen de oude kerk met een koffie- en chocoladeatelier, een yogastudio, een beeld de hotelkamer van L.O.F.T. en ook is er een wisselende tentoonstelling te zien in de zaal. Je komt dus terecht in een diverse gemeenschap en een jong, levendig team!

Gevraagde profiel omschrijving:
Wij zoeken een zelfstandig werkend kok die open staat voor nieuwe ideeën. Iemand met een passie voor eten, een positieve mindset en kennis van zaken! Je kunt presteren onder druk en beschikt over een goed organisatievermogen. Ervaring met biologisch, vegetarisch en glutenvrij eten bereiden is een pré!

Taken en verantwoordelijkheden:
– mise en place
– bereiden van gerechten, beoordelen/bewaken van kwaliteit van ingrediënten én gerechten
– toezien op naleving van hygiëne, werk- en presentatiemethoden
– plannen van werkzaamheden, voorraad in de gaten houden en bestellingen maken
Natuurlijk is je creativiteit ook nodig bij het ontwikkelen en aanpassen van recepten!

Aanbod:
Wij bieden je een goed salaris aan, flexibele werktijden en de nodige vakantiedagen. Zowel fulltime als parttime is mogelijk. We zijn open van 10.00 tot gemiddeld 19.30 (20.30 op vrijdag en zaterdag) dus je bent op tijd thuis 😉 Op maandagen zijn we gesloten. Ook kom je terecht in een klein, internationaal team: je bent bij ons geen nummer!

Contact gegevens:
Neem contact met Loft via:
Contactpersoon: Defne Gunhan-Peters
Telefoon:  070-2253569
Mail CV en motivatie naar: defnegpeters@outlook.com
Website: https://www.loftdenhaag.nl/cafe-loft-nl/

↓