Cafe Fuego zoekt per direct – Zelfstandig werkend kok

Fuego Bar en Grill restaurant is dringend opzoek naar een zelfstandig werkend kok.

Nieuw restaurant- Fulltime Contract

Bedrijf:
Wij zijn op zoek naar een nieuwe zelfstandig werkend kok voor ons nieuw te openen restaurant op de dijk in Volendam (voorheen Brasserie Cathrien). Medio december zal ons nieuwe restaurant Fuego worden geopend! Dit restaurant in urban city stijl opgezette hotspot zou zeker niet misstaan in één van de bekende wereldsteden. Ben jij die nieuwe zelfstandig werkend kok die samen met ons tot de top van de nieuwe hotspots van Noord-Holland wil behoren?

Het wordt een bar-gril restaurant en de gerechten worden bereid op de Josper houtskooloven. Alle gerechten van de Josper staan garant voor een culinaire rollercoaster.

Wie ben jij?
Jij hebt altijd een lach op je gezicht en bent graag bezig met het anderen mensen naar hun zin te maken. Het enthousiasme spat van jou af! Jij voelt je thuis in een open keuken en hebt bij voorkeur werkervaring met de Josper houtskooloven. Jij bent communicatief vaardig en goed in staat te overleggen met je collega’s in de keuken en de bediening. Daarnaast ben je flexibel, vriendelijk en blijf je ondanks hectische situaties die kunnen voorkomen accuraat en georganiseerd werken.

Wat ga je doen?
Jij bent samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het bereiden van gerechten (lunch en diner), voorraadbeheer, inkoop, contact met leveranciers en de HACCP. Je bent in staat zelfstandig te werken en lever je input aangaande de samenstelling van menu’s, de kaart en werkmethoden.

Wat bieden wij jou?
Een inspireerde locatie en werkomgeving waarbij je de mogelijkheid krijgt jezelf verder te ontwikkelen in het horeca vak. Je krijgt ondersteuning van ons en training om de beste in het vak te worden!

Wat verwachten wij van jou?
Met jouw creatieve houding lever jij een bedrage aan de vernieuwing van de menukaart en ontwikkel je recepten. Je ziet toe op een continue afstemming en communicatie met de bediening. Je hebt plezier in je werk en straalt dit uit naar collega’s en gasten. Je vindt het geen probleem op onregelmatige tijden, weekenden en feestdagen te werken. Je hebt 2 tot 5 jaar horecaervaring en in het bezit van een afgerond diploma zelfstandig werkend kok niveau 3.

Ben jij die topper in ons team die de gasten een belevenis laten ervaren? Wacht dan niet langer en stuur je cv en motivatiebrief naar Heidi Bartelet (hb@spaander.com).

 

↓