BRASA bar & kitchen Beemster zoekt per direct – Zelfstandig werkend kok

BRASA bar & kitchen Beemster zoekt per direct – Zelfstandig werkend kok

  Fulltime Contract

Bedrijf:
BRASA bar & kitchen Beemster gevestigd aan de Rijperweg is bijzondere locatie, bij aanvang al. Het is een locatie met veel historie. BRASA bar & kitchen Beemster levert op een unieke locatie een bovengemiddelde kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Een sfeervolle locatie, waar winkelend en recreërend publiek uit het centrumgebied terechtkan, maar ook gasten die speciaal afreizen. Denk ook aan de lokale bezoekers van de Beemster. Daarnaast worden het bedrijfsleven en groepen gasten in een restaurant bediend. Een onderneming waar het fijn is om te werken, prettig is om te vertoeven. Op de mooiste plek van de Beemster.

De gerechten die wij aanbieden
BRASA bar & kitchen Beemster bedenkt de menukaart met grote zorgvuldigheid uit. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Deze moeten puur en authentiek zijn. Verse (streek) gerechten van topkwaliteit bereidt in onze fantastische Josper grill. Hier zijn wij erg trots op. De Josper grill zorgt ervoor dat de producten op een uitstekende bereide manier bij de gast op tafel komt. Dit komt omdat de Josper op hoge temperaturen de producten bereid, waardoor de smaak en de sappen totaal behouden worden.

Wat wij vragen van jou?
Ben jij onze nieuwe zelfstandig werkend kok die ons keukenteam gaat versterken?
Samen met de chef-kok en het keukenteam ben je verantwoordelijk voor de keuken. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en klaarmaken van gerechten volgens recept en planning. Als team zorgen jullie voor de inkoop en het onderhoud horecabenodigdheden in de keuken. Je onderhoudt de keuken en maakt de werkomgeving schoon, hierbij hanteer je de hygiëne code (HACCP). Je bent stress bestendig, flexibel en kan goed schakelen, iets wat zeer belangrijk is. Hierbij hou je grip op de efficiency en bewaak je de kwaliteit. Kortom….je bent creatief en hebt plezier in het kook vak. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en je houdt van werken in een team!

Interesse?
Neem dan contact met BRASA bar & kitchen Beemster  via:
Contactpersoon: A. van Wijnen
Telefoonnummer: 0652340733
E-mail: annemiek@brasabeemster.nl
Website:http://www.brasabarenkitchen.nl/

↓