Bij GUUSJES in Utrecht zoekt – Chef Kok

Bij GUUSJES in Utrecht zoekt – Chef Kok

  Fulltime Contract

Bij GUUSJES:
Guusjes is een goed lopend buurtrestaurant & cafe in de Vogelenbuurt van Utrecht. Wij zijn geopend van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat voor koffie, lunch, borrel en diner. Guusjes fungeert als huiskamer voor de buurt, de sfeer is informeel en relaxed. Dat straalt het interieur ook uit. Goed eten en drinken en vriendelijke warme service daar staan we voor! De menukaart is breed georiënteerd met een goede prijs/kwaliteit verhouding. We willen qua menu voorspelbaar zijn voor onze gasten zodat ze weten wat ze bij ons kunnen verwachten. Ook zijn er altijd specials naast de kaart waarmee we onze gasten willen verrassen en verleiden. De specials passen bij de tijd van het jaar en dag van de week. Hier is er veel ruimte voor de creatieve kookkunsten van onze koks.
Guusjes heeft 80 zitplaatsen binnen en 40 zitplaatsen buiten.
Tijdens de lunch serveren we voornamelijk broodjes & salades. Op de avond kaart staan o.a. pizza’s, hamburgers en een sappige steak. Vegetarische/vegan gerechten ontbreken zeker niet we voldoen hiermee aan de behoefte van een deel van onze gasten. En dagelijks 2 of 3 verschillende specials.
Het keukenteam bestaat uit 2/3 fulltimers (inclusief de chef-kok) aangevuld met 3/4 parttime keukenmedewerkers.

Gevraagde profiel omschrijving:
Wij zoeken een chefkok die samen met de eigenaren de doorontwikkeling van de keuken vorm kan geven. In basis staat de bedrijfsformule van Guusjes vast, maar aanpassing aan de ontwikkelingen in de markt ,trends en wensen van onze gasten vraagt continu om bijsturing en verandering. Zo blijven we aantrekkelijk voor onze gasten en weten ook steeds weer nieuwe gasten ons te vinden. We zoeken een enthousiaste en creatieve chef die ons hierin kan aanvullen en ondersteunen.
Tweede belangrijke aspect van de chef die we zoeken is dat zij/hij in staat is een team te vormen en leiden dat elkaar steunt, het beste uit elkaar haalt en plezier heeft om samen te werken. Oog voor de individuele kwaliteiten van mensen is belangrijk. We zoeken een verbinder en ook iemand die door zijn/haar kwaliteiten en voorbeeldgedrag zijn/haar mensen weet te inspireren en te leiden.

Taken en verantwoordelijkheden:
• Samen met eigenaren (door)ontwikkelen menukaarten;
• Opstellen calculaties menukaart;
• Aansturen keukenteam;
• Leiden/coachen medewerkers;
• Roosters/ planningen maken;
• Verantwoordelijk voor de juiste inkoopcijfers;
• Verantwoordelijk voor efficiënte werkprocedures;
• Verantwoordelijk voor product/kwaliteit bewaking;
• Verantwoordelijk voor schoonmaak en hygiene (HACCP) keuken;
• Samen met bedrijfsleider verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering.

Wij bieden:
Wij bieden een fulltime contract, goed salaris en mogelijkheid om waar nodig te ontwikkelen en leren.

Contact gegevens:
Neem contact met Bij GUUSJES via:
Contactpersoon: Monique de Meijer
Telefoon: 06-55743299
Mail CV en motivatie naar: info@etenbijguusjes.nl
Websites: http://www.etenbijguusjes.nl/

↓